داربست کفراژ
داربست کفراژ؛ بعضی از مهندسین و فعالان حوزه سازه و ساختمان بر این باورند که داربست نماهای مرتفع حتماً نیاز به کفراژ بندی دارد اما در خیلی از موارد خود کفراژ که به منزله ایمنی و نگهدارنده داربست نما میباشد باعث سنگینی و در نهایت برگشت داربست نما میشود.
پس لذا باید بدانیم که نیاز کفراژبندی در چه پروژه هایی و به چه صورتی میباشد تا بتوانیم با خیال آسوده از داربست منصوب استفاده ایمن را ببریم.
شیوه محاسبه نیاز داربست نما به مقدار کفراژ:
در خیلی از مواقع شاهد نصب این نوع داربست به عرض 6 متر و ارتفاع کامل سطح داربست در کل نما هستیم ، اما این صورت صحیح این نوع داربست نمیباشد …! باید بنا به ارتفاع کار به چند قسمت تقسیم گردد که قسمتی از آن با طول 18 و قسمتی با طول 12 و در آخر که به سطح پشت بام نزدیک میشویم به 6 و 3 متر برسد .یعنی در صورت امکان به صورت هرمی به سمت بالا بسته شود.
شیوه محاسبه هزینه داربست کفراژ :
شیوه محاسبه هزینه های این نوع اغلب به صورت متر مکعب یعنی طول ضربدر عرض ضربدر ارتفاع محاسبه میگردد که چه بسا در بعضی از موارد به کفراژبندی یک داربست حفاظ نیز اضافه میگردد که اکثراً باعث شک و شبه میان کارفرما و پیمانکار میشود.
نحوه محاسبه حفاظ روی کفراژ به صورت متراژ کل سطح حفاظ در ارتفاع 6 متر بدون در نظر گرفتن ابعاد و متراژ کفراژ میباشد.
در صورت نیاز به هر نوع خدمات در دسته داربست های فلزی و غیر فلزی می توانید از خدمات داربستفا استفاده نمایید. کافیست با شماره های موجود در سایت با ما در ارتباط باشید. از اینکه تا انتهای این مقاله اموزشی نیز همراه ما بودید از شما سپاسگزاریم. در داربست فا می توانید مقالات مختلفی در زمینه داربست را مطالعه فرمایید. به همین دلیل پیشنهاد می شود گذری هر چند کوتاه در بخش بلاگ ما داشته باشید.